Betalen

 Paypal
 
Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.


Is het veilig?
PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

Waarom PayPal?

  • Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis

  • Gemakkelijk winkelen en betalen door uw gegevens op te slaan bij PayPal

  • PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay

    (paypal rekent 4% op het totaal verschuldigd bedrag)


iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, kosteloos, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken.

 

Vooruitbetaling via overschrijving

Nadat de bestelling is doorlopen worden onze bankgegevens doorgegeven. Let er op dat bij de Betalingskenmerken een bestelnummer wordt vermeldt, zodat de betaling kosteloos aan de bestelling gekoppeld kan worden. De bestelling wordt verder afgehandeld nadat het geld ontvangen is, dit duurt meestal 1 tot 2 dagen.

 

Rembours

Kies je er voor de bestelling te laten bezorgen door PostNL dan is er de mogelijkheid om te betalen bij aflevering aan de chauffeur, postbode of koerier. Je betaalt voor dit betaalgemak 9 euro extra! Betalen doe je pas op het moment dat het pakket ook daadwerkelijk aangeboden wordt. Helaas is het bij PostNL niet mogelijk om het pakket te openen alvorens te betalen. Maar wij zullen je niet teleurstellen. 

Let op: Wanneer de bestelling onder rembours wordt verzonden is het niet altijd mogelijk om per pin het bedrag te voldoen.

In verband met de veiligheid van de chauffeur kun je maar tot 1000 euro per keer laten bezorgen.

 

Contant of PIN

Bij het afhalen van u product is het ook mogelijk om contant te betalen.